Hoe wij werken

Voer uw postcode in en ontvang een passend bod!

Onze werkwijze

Onze drie stappen om snel een goed bod te krijgen op uw huis

Binnen 24 uur na het eerste contactmoment ontvangt u van ons een bod op uw huis of pand. Mocht het proces worden voortgezet, dan kunnen wij binnen 7 tot 14 dagen ook alle financiële zaken met de bank geregeld hebben. Uiteraard is het ook mogelijk om een ander tijdpad te kiezen. Onze dienstverlening is betrouwbaar, professioneel en wij vinden het belangrijk om eerlijk en transparant te werk te gaan. WoningenVerkopen zal u constant op de hoogte houden van het verkoopproces van uw woning.

Het verkoopproces uitgelegd

Vul het formulier in en ontvang binnen 24 uur een indicatie van de woningwaarde

Woning bezichtiging en waardeopname, u ontvangt direct een definitief bod

Gaat u akkoord met het bod? Wij nemen alle zorgen rond de verkoop voor onze rekening

Voer uw postcode in en ontvang een passend bod!

Hoe we werken

Stap 1

Neem vandaag nog contact met ons op via 085 - 301 32 99 of vraag geheel vrijblijvend een waarderapport bij ons op.

Op het moment dat wij alle informatie over het huis of pand hebben ontvangen, ontvangt u binnen 24 uur een bod. Wat uw omstandigheden ook zijn: wij bieden een gepaste oplossing en een snelle en professionele verkoop.

Stap 2

Beoordeling en taxatie

Eén van onze specialisten neemt contact met u op voor een bezichtiging en waardebepaling van het pand of huis. Op basis van onder meer de huidige staat, marktontwikkelingen en locatie ontvangt u een definitief bod op uw woning. 

Er zitten geen kosten verbonden aan de bezichtiging en WoningenVerkopen neemt de juridische kosten voor haar rekening. Ook nadat wij een bezichtiging hebben gedaan bent u niet verplicht uw woning te verkopen. Mocht er urgentie zitten achter de verkoop van uw woning, dan is het mogelijk dat wij binnen 24 uur uw huis of pand bezichtigen. Uiteraard blijft de nauwkeurigheid en een fijne verkoop daarbij altijd voorop staan.

Stap 3

Oplevering!

Bent u akkoord met het aanbod? Dan is het zaak zo snel mogelijk de verkoop van uw woning te voltooien. Dit kan in een aantal weken en soms zelfs in zeven dagen. Heeft u toch iets meer tijd nodig? Dan passen wij ons daar gewoon op aan. Het gaat WoningenVerkopen erom dat u zo prettig mogelijk door de verkoop heen loopt. Geef dus gerust aan wat uw voorkeur heeft.

De volgende stap is het in orde maken van de juridische zaken. Dit wordt gedaan door een onafhankelijke advocaat. Ook deze kosten zijn voor de rekening van WoningenVerkopen. U hoeft dus niet bang te zijn voor kosten achteraf.

Als dat geregeld is kunnen we een definitieve datum voor overdracht bepalen. Ook hier heeft u zelf de touwtjes in handen. Wilt u het meteen geregeld hebben? Geen probleem. Toch liever drie weken later? Geen probleem. We kunnen de koop zelfs nog even uitstellen als u dat liever heeft. Na voltooiing van de verkoop wordt het bedrag direct op uw rekening gestort.

VERKOOP RAZENDSNEL UW WONING

Verkoop uw huis snel aan WoningenVerkopen. De betrouwbaarste partij die u zich kan wensen.

Vul het contactformulier in en ontvang een gratis taxatie en bod. Wat uw verkoopreden ook is, in 7 dagen kan alles geregeld zijn!

Lees onze reviews!

Ontvang een vrijblijvend bod voor uw woning!

VERKOOP RAZENDSNEL UW WONING

Verkoop uw huis snel aan WoningenVerkopen. De betrouwbaarste partij die u zich kan wensen.

Vul het contactformulier in en ontvang een gratis taxatie en bod. Wat uw verkoopreden ook is, in 7 dagen kan alles geregeld zijn!

Ontvang een vrijblijvend bod voor uw woning!