Over WoningenVerkopen

Voer uw postcode in en ontvang een passend bod!

Waarom kiezen voor WoningenVerkopen?

Wat ons onderscheidt van andere bedrijven

Wij zijn een bedrijf dat huizen koopt, maar goed persoonlijk contact voorop zetten. Wij kopen elk soort huis of pand in wat voor conditie deze ook is. Zonder gedoe, voor een goede prijs en een transparante werkwijze. Daar staat WoningenVerkopen voor.

Al vele particulieren hebben wij geholpen met de verkoop van hun woning. Dit allemaal snel en veilig . Wij kunnen verschillende omstandigheden aan. Twijfel dus niet en neem contact met ons op. Ons professioneel getrainde team bespreekt graag de mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

Voer uw postcode in en ontvang een gratis en vrijblijvend bod op uw woning:

Voordelen van WoningenVerkopen

WoningenVerkopen snapt dat omgaan met bijvoorbeeld schulden, inbeslagnames, scheidingen, ziekte of sterfgevallen erg moeilijk is. Met WoningenVerkopen kunt u vertrouwen op een professioneel team dat eerlijk en transparant aan de slag gaat. Dat is onze werkwijze. Wij helpen u met het verkopen van uw woning wanneer u emigreert, u af wilt van ongewilde eigendommen of wanneer u naar het buitenland verhuist. Wat de reden ook is. Wij staan voor u klaar en denken met u mee.

Snel geregeld

Zo snel als binnen 14 dagen uw huis verkocht

Geen juridische kosten

Wij betalen alles voor u

Geen onverwachte kosten

Geen verrassingen na afloop

Duidelijke verkoop

Geen haken en ogen

Onze werkwijze

ONZE DRIE STAPPEN VOOR EEN SNELLE VERKOOP VAN UW HUIS

Heeft u contact met ons opgenomen? Al binnen 24 uur ontvangt u van ons een bod op uw huis of pand. Als u akkoord gaat met het bod kunnen we het verkoopproces voortzetten. Al binnen 7 tot 14 dagen kunnen we uw woning verkopen en alle bijkomende financiële zaken met de bank regelen. 

Uiteraard is het ook mogelijk om een ander tijdpad te kiezen. Onze dienstverlening is betrouwbaar en professioneel. Daarbij zijn eerlijkheid en een transparante werkwijze twee belangrijke pijlers voor WoningenVerkopen. Daarmee houden we u constant op de hoogte van de laatste stand van zaken rond de verkoop van uw woning.

Het verkoopproces uitgelegd

Vul het formulier in en ontvang binnen 24 uur een indicatief bod

Na de woning bezichtiging  ontvangt u direct een definitief bod

Gaat u akkoord? Wij nemen alle zorgen rond de verkoop voor onze rekening

Stap 1

Neem vandaag nog contact met ons op via 085 - 301 32 99 of vraag geheel vrijblijvend een waarderapport bij ons op

Op het moment dat wij alle informatie over het huis of pand hebben ontvangen, ontvangt u binnen 24 uur een bod. Wat uw omstandigheden ook zijn: wij bieden een gepaste oplossing en een snelle en professionele verkoop.

Stap 2

Beoordeling en taxatie

Eén van onze specialisten neemt contact met u op voor een bezichtiging en waardebepaling van het pand of huis. Op basis van onder meer de huidige staat, marktontwikkelingen en locatie ontvangt u een definitief bod op uw woning. 

Naast dat er geen (extra) kosten verbonden zijn aan de bezichtiging, neemt WoningenVerkopen ook de juridische kosten voor haar rekening. Mocht er urgentie zitten achter de verkoop van uw woning, dan is het mogelijk dat wij binnen 24 uur uw huis of pand bezichtigen. Daarbij blijft de nauwkeurigheid en een fijne verkoop altijd voorop staan.

Uiteraard bent u ook na bezichtiging nog niet verplicht om uw woning te verkopen met WoningenVerkopen.

Stap 3

Oplevering!

Bent u akkoord met het aanbod? Dan is het zaak zo snel mogelijk de verkoop van uw woning te voltooien. Dit kan in een aantal weken en soms zelfs in zeven dagen. Heeft u toch iets meer tijd nodig? Dan passen wij ons daar gewoon op aan. Het gaat WoningenVerkopen erom dat u zo prettig mogelijk door de verkoop heen loopt. Geef dus gerust aan wat uw voorkeur heeft.

De volgende stap is het in orde maken van de juridische zaken. Dit wordt gedaan door een onafhankelijke advocaat. Ook deze kosten zijn voor de rekening van WoningenVerkopen. U hoeft dus niet bang te zijn voor kosten achteraf.

Als dat geregeld is kunnen we een definitieve datum voor overdracht bepalen. Ook hier heeft u zelf de touwtjes in handen. Wilt u het meteen geregeld hebben? Of toch liever drie weken later? Geen probleem. We kunnen de koop zelfs nog even uitstellen als u dat liever heeft. Na voltooiing van de verkoop wordt het bedrag direct op uw rekening gestort.

WoningenVerkopen vs. de rest…

WONINGEN VERKOPEN' GEMIDDELDE VERKOOPTIJD, 14 DAGEN, TEGEN, GEWONE MAKELAARS MET +/- 5 MAANDEN

Als u WoningenVerkopen vergelijkt met een gewone makelaar, komt u er al snel achter dat onze service heel anders is. De belangrijkste verschillen zijn de kosten, het tijdpad en de manier van verkopen. Wij denken met u mee: Wilt u nog even in uw woning blijven? Dan is dit geen probleem. Andere problemen? Wij vinden samen de oplossing.

WoningenVerkopen

Makelaars

Andere soortgelijke bedrijven

VERKOOP RAZENDSNEL UW WONING

Verkoop uw huis snel aan WoningenVerkopen. De betrouwbaarste partij die u zich kan wensen.

Vul het contactformulier in en ontvang een gratis taxatie en bod. Wat uw verkoopreden ook is, in 7 dagen kan alles geregeld zijn!

Ontvang een vrijblijvend bod voor uw woning!

VERKOOP RAZENDSNEL UW WONING

Verkoop uw huis snel aan WoningenVerkopen. De betrouwbaarste partij die u zich kan wensen.

Vul het contactformulier in en ontvang een gratis taxatie en bod. Wat uw verkoopreden ook is, in 7 dagen kan alles geregeld zijn!

Lees onze reviews!

Ontvang een vrijblijvend bod voor uw woning!