Opkoop bij beslaglegging

Voer uw postcode in en ontvang een bod!

Wees schuldeisers voor en verkoop uw woning met WoningVerkopen

Ons simpele proces van drie stappen om schuldeisers voor te zijn

Beslaglegging op uw woning is een zeer vervelende gebeurtenis. Schuldeisers zitten achter u aan en verkopen uw huis, pand of ander vastgoed voor een bedrag dat ver onder de marktwaarde ligt. Het gevolg is dat zij hun geld hebben, maar u achter blijft met een restschuld en alle gemaakte kosten. Om deze stressvolle periode te voorkomen, kan WoningenVerkopen u helpen. Binnen 14 dagen bent u uw huis kwijt, heeft u uw geld op uw rekening en kunt u de openstaande rekeningen bij schuldeiser betalen. 

Hoe werkt het proces? U neemt contact met ons op en wij doen binnen 24 uur een bod op uw woning. Mocht u akkoord gaan met dit bod, regelen wij alle juridische zaken en kunt u binnen twee weken van de woning af zijn.

Ga met ons in zee om inbeslagname te voorkomen

Brieven, telefoontjes, mailtjes. De schuldeisers weten u op allerlei manieren te vinden en er wordt gedreigd met inbeslagname van uw huis. Maar hoe fijn is het al u van schuldeisers af bent? WoningenVerkopen helpt u graag uit de brand! Met onze eerlijke en transparante dienstverlening helpen wij u er bovenop.

Hoe wij dat voor u kunnen regelen? U vult het contactformulier in en binnen 24 uur hebt u een bericht van ons. Wij taxeren de woning, doen een bod en als u akkoord gaat, is het snel geregeld. Binnen 14 dagen hebt u het verkoopbedrag op de rekening en is ook uw stress als sneeuw voor de zon verdwenen. Zonder vervelende kosten achteraf.

Bij schuldeisers ontvangt u een bedrag ver onder de marktwaarde

Als de verkoop van uw woning via schuldeisers gaat, is de kans heel groot dat u een bedrag krijgt dat ver onder de marktwaarde van de woning ligt. Met WoningenVerkopen bent u verzekert van een bod tussen de 75% tot 85% van de marktwaarde. Hiermee krijgt u niet alleen stuk meer, maar is de kans groot dat u al uw schuldeisers in een keer kunt afbetalen.

Vul het formulier in en ontvang binnen 24 uur een bod

Ga akkoord met de prijs en noem zelf een verkoopdatum

De verkoop is geregeld. Het geld wordt dezelfde dag overgemaakt

Voer uw postcode in en ontvang een bod!

Schakel ons professionele verkoopteam in

Wat is er nou fijner dan te weten dat u woning samen verkoopt met een professioneel team? Geen verborgen agenda’s, geen rekeningen achteraf en een eerlijk bedrag voor uw woning. Het verkoopproces dat u met ons aangaat is open en transparant. 

Samen bekijken we uw situatie en zoeken we naar een passend bod voor uw woning. Voor ons is het belangrijk dat u zo snel mogelijk weer verder kunt en het verkoopproces achter u kunt laten. Om u daar alvast bij te helpen, nemen wij alles voor onze rekening. U hoeft alleen maar een akkoord te geven en te wachten tot het geld op uw rekening staat. Dit gebeurt binnen twee weken of een datum naar eigen keuze.

Stap 1

Neem vandaag nog contact met ons op via 085 - 301 32 99 of vraag geheel vrijblijvend een waarderapport bij ons op.

Op het moment dat wij alle informatie over het huis of pand hebben ontvangen ontvangt u binnen 24 uur een aanbod. Wat uw omstandigheden ook zijn: wij bieden een gepaste oplossing en een snelle en professionele service.

Stap 2

Beoordeling en taxatie

Eén van onze specialisten zal contact met u opnemen en een bezichtiging van het pand of huis plannen om de taxatie vast te stellen. Wij houden hierbij rekening met de staat van de woning en baseren op basis daarvan een definitief bod.

Er zijn geen kosten verbonden aan de bezichtiging en WoningenVerkopen neemt de juridische kosten voor haar rekening. U bent ook niet verplicht uw woning te verkopen nadat wij een bezichtiging hebben gedaan. Mocht er urgentie zitten achter de verkoop van uw woning, dan is het mogelijk dat wij binnen 24 uur uw huis of pand bezichtigen. Uiteraard blijft de nauwkeurigheid en een fijne verkoop altijd voorop staan.

Stap 3

Oplevering!

Bent u akkoord met het bod? Dan is het zaak de verkoop van uw woning  zo snel mogelijk te voltooien. Dit kan in een aantal weken en soms zelfs in zeven dagen. Wilt u toch iets meer tijd? Dan passen wij ons daar gerust op aan. Het gaat WoningenVerkopen er om dat u zo prettig mogelijk door de verkoop heen loopt. Geef gerust door wat uw voorkeur heeft.

De volgende stap is het in orde maken van de juridische zaken. Dit wordt gedaan door een onafhankelijke advocaat. Ook deze kosten zijn voor de rekening van WoningenVerkopen. U hoeft dus niet bang te zijn voor kosten die achteraf nog op de mat ploffen.

Als dat geregeld is kunnen we een definitieve datum bepalen. De touwtjes voor het bepalen van deze datum heeft u in handen. Wilt u het meteen geregeld hebben? Of toch liever drie weken later? Geen probleem. We kunnen de koop zelfs nog even uitstellen als u dat liever heeft. Na voltooiing van de verkoop wordt het bedrag direct op uw rekening gestort.

VERKOOP RAZENDSNEL UW WONING

Verkoop uw huis snel aan WoningenVerkopen. De betrouwbaarste partij die u zich kan wensen.

Vul het contactformulier in en ontvang een gratis taxatie en bod. Wat uw verkoopreden ook is, in 7 dagen kan alles geregeld zijn!

Ontvang een vrijblijvend bod voor uw woning!

VERKOOP RAZENDSNEL UW WONING

Verkoop uw huis snel aan WoningenVerkopen. De betrouwbaarste partij die u zich kan wensen.

Vul het contactformulier in en ontvang een gratis taxatie en bod. Wat uw verkoopreden ook is, in 7 dagen kan alles geregeld zijn!

Lees onze reviews!

Ontvang een vrijblijvend bod voor uw woning!