Huis verkopen en terughuren

Voer uw postcode in voor een vrijblijvend gesprek!

Mijn huis verkopen, maar er wel blijven wonen

Ons simpele proces van drie stappen VOOR SNELLE VERKOOP VAN U WONING

Wilt u zo snel mogelijk uw huis verkopen, maar heeft u nog geen nieuwe woning gevonden? Dat is bij WoningenVerkopen geen probleem. Naast een goede begeleiding met een snelle verkoop van uw woning, kunt u uw huidige woning ook (tijdelijk) terughuren. Daarmee bent u van uw huis af en ontvangt snel uw geld, zonder dat u direct uw huis uit moet. Uiteraard tegen een goede huurprijs. Zo heeft u niet de stress van verhuizen, maar blijft u lekker genieten van de woning.

Uw huis verkopen en terughuren in elke situatie

U emigreert naar het buitenland voor een lange periode en bent daar genoodzaakt een huis te kopen. Helaas laat uw bankrekening dit nog niet toe, maar de vertrekdatum komt wel steeds dichterbij. Dit levert stress op, want straks heeft u in het andere land nog geen woning. Bij WoningenVerkopen helpen wij u van uw stress af. Binnen twee weken verkopen wij uw huis en heeft u het geld op uw rekening staan. U kunt vervolgens de woning van ons huren, zodat u op een ontspannen manier op zoek kunt naar een huis in het buitenland. Vertrekt u? Dan kunt u de huur eenvoudig opzeggen en neemt u met een gerust hart intrek in uw nieuwe woning.

Krijg 85% van de marktwaarde van uw huis en word huurder

Uw huis verkopen en het terughuren is bij WoningenVerkopen geen enkel probleem. Na afhandeling van het verkoopproces ontvangt u een bedrag dat tussen de 75% en 85% van de marktwaarde ligt. Alle bijkomende kosten nemen wij voor onze rekening. Na afhandeling hebben wij alleen of u uw rekening gegevens nodig, zodat wij het bedrag naar u kunnen overmaken.

Haal uw vermogen uit uw huis

U heeft veel van uw eigen geld in het huis gestopt, maar u wilt het graag aan andere zaken besteden. Misschien wilt u een nieuwe auto of lekker reizen naar verre landen? Maar u wilt wel in uw huidige woning blijven wonen. Dat is mogelijk bij WoningenVerkopen. Wij gaan met u het verkoopproces aan, maar nemen u daarbij alles uit handen. Na het slagen van de verkoop, kunt u vervolgens uw huis terughuren.

Vul het formulier in en ontvang binnen 24 uur een bod

Ga akkoord met de prijs en noem zelf een verkoopdatum

De verkoop is geregeld. Het geld wordt dezelfde dag overgemaakt

Voer uw postcode in en ontvang een bod!

Met onze expertise snel uw eigen woning huren

Op zoek naar een professioneel team met veel expertise dat u kan helpen bij de verkoop van uw woning? Aarzel niet en neem contact op met WoningenVerkopen. Samen met u bekijken we de situatie en zoeken we naar een passend bod voor uw woning. Voor ons is het belangrijk dat u zo snel mogelijk weer verder kunt en het verkoopproces achter u kunt laten. Om u daar alvast bij te helpen, nemen wij alle zaken voor onze rekening. U hoeft alleen maar een akkoord te geven en te wachten tot het geld op uw rekening staat. Dit gebeurt binnen twee weken of een datum naar uw keuze. U kunt in uw huis blijven zitten, omdat u het van ons kunt terughuren.

Eerlijk verkoopproces, met u als winnaar

Gaat u in zee met WoningenVerkopen? Dan garanderen wij u dat uw woning binnen twee weken voor een eerlijke prijs verkocht is. Onze expertise in het verkopen van huizen, vindt u nergens anders. Zonder bijkomende juridische kosten gaat u het proces aan. U hoeft dus niet bang te zijn dat er achteraf nog rekeningen op de mat ploffen. Wilt u uw huis snel verkopen? Neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen.

Stap 1

Neem vandaag nog contact met ons op via 085 - 301 32 99 of vraag geheel vrijblijvend een waarderapport bij ons op.

Op het moment dat wij alle informatie over het huis of pand ontvangen hebben, ontvangt u binnen 24 uur een aanbod. Wat uw omstandigheden ook zijn: wij bieden een gepaste oplossing voor een snelle en professionele verkoop.

Stap 2

Beoordeling en taxatie

Eén van onze specialisten neemt contact met u op voor een bezichtiging van het pand of huis om de waarde vast te stellen. Wij houden hierbij rekening met de staat van de woning en baseren op basis daarvan een definitief bod.

Er zijn geen kosten verbonden aan de bezichtiging en WoningenVerkopen neemt de juridische kosten voor haar rekening. U bent ook niet verplicht uw woning te verkopen nadat wij een bezichtiging hebben gedaan. Mocht er urgentie zitten achter de verkoop van uw woning, dan is het mogelijk dat wij binnen 24 uur uw huis of pand bezichtigen. Uiteraard blijft de nauwkeurigheid en een fijne verkoop altijd voorop staan.

Stap 3

Oplevering!

Bent u akkoord met het bod? Dan is het zaak zo snel mogelijk de verkoop van uw woning te voltooien. Dit kan gedaan worden in een aantal weken en soms zelfs in zeven dagen. Wilt u toch iets meer tijd? Dan passen wij ons daar gerust op aan. Het gaat WoningenVerkopen er om dat u zo prettig mogelijk door de verkoop heen loopt. Geef gerust door wat uw voorkeur heeft.

De volgende stap is het in orde maken van de juridische zaken. Dit wordt gedaan door een onafhankelijke advocaat. Ook deze kosten zijn voor rekening van WoningenVerkopen. U hoeft dus niet bang te zijn voor kosten die achteraf nog op de mat ploffen.

Als dat geregeld is kunnen we een definitieve datum bepalen. De touwtjes voor het bepalen van deze datum heeft u in handen. Wilt u het meteen geregeld hebben? Of toch liever drie weken later? Geen probleem. We kunnen de koop zelfs nog even uitstellen als u dat liever heeft. Na voltooiing van de verkoop wordt het bedrag direct op uw rekening gestort.

VERKOOP RAZENDSNEL UW WONING

Verkoop uw huis snel aan WoningenVerkopen. De betrouwbaarste partij die u zich kan wensen.

Vul het contactformulier in en ontvang een gratis taxatie en bod. Wat uw verkoopreden ook is, in 7 dagen kan alles geregeld zijn!

Ontvang een vrijblijvend bod voor uw woning!

VERKOOP RAZENDSNEL UW WONING

Verkoop uw huis snel aan WoningenVerkopen. De betrouwbaarste partij die u zich kan wensen.

Vul het contactformulier in en ontvang een gratis taxatie en bod. Wat uw verkoopreden ook is, in 7 dagen kan alles geregeld zijn!

Lees onze reviews!

Ontvang een vrijblijvend bod voor uw woning!